Om oss

Bemax AS leverer direkte fra produsent, til storforbrukere i Skandinavia.  Vi har spesialisert oss på produkter innen Erstatningsglass, Sikkerhetsfilm og  Ripefolie til Tog, Trikk, T-Bane.  I tillegg leverer vi Sikkerhetsglass til Busser, Lastebiler, og Anleggsmaskiner.  Vi leverer den eneste ripefolien I Skandinavia som er EN45545-2 sertifisert.

Gjennom vår samarbeide med Runitec AS i Danmark, kan vi også levere, Runitec`s brede sortiment samt kompetanse på alle typer reservedeler til togmateriell

Bemax AS ble stiftet 30. mai 2004, og holder til i Skien.  Selskapet har helt siden starten hatt en sunn økonomi og positiv egenkapital.   Selskapet har en lavkost profil vedr. organisasjon og lokaliteter.  Dette for å være fleksible og meget konkurransedyktige, samt alltid å kunne gi våre kunder best mulige priser.  2 nøkkel personer som står for den daglige driften.  Begge med 30 års erfaring innenfor spesialglass og folie.

Gjennom vårt kontaktnett sjekker vi ut ulike løsninger, og benytter oss av flere leverandører innen de samme produktområdene.  Dette for å tilby våre kunder best mulige priser, og leveringstid.

Primærkonseptet vårt er å levere erstatningsglass til konkurransedyktige priser, samt å finne nye løsninger og tilpasninger, der standard sortimentet i markedet ikke kan dekke brukerens behov.  Eksempelvis buede glass som krever høyere sikkerhet, bedre oppvarming, eller begge deler.  Alle produkter som leveres av oss, tilfredsstiller våre kunders krav til kvalitet og gjeldende standarder.  Vi er også eneste leverandør av EN 45545-2 sertifiserte ripefolier i Skandinavia.

Bemax AS er sertifisert av Achilles AB, gjennom kvalitets systemet TransQ.